Programmeren

Configuring & Custom Made Programming


Uw apparatuur moet altijd functioneren.

U bent bijvoorbeeld druk met het voorbereiden van uw presentatie en wilt zich geen zorgen maken of alle instellingen van de apparaten wel goed staan. Waarom is er geen beeld? Kan de verlichting op het podium dimmen? Staat de projector wel op de juiste input? Hoe hard staat het geluid? Kan de zonwering omlaag? Over deze vragen hoeft u zich geen zorgen te maken in een correct geconfigureerd besturingssysteem.

Er zijn grofweg 2 varianten. De simpele knoppenpanelen die veelal een 'drag-and-drop' configuratie gebruiken, al dan niet met een web-interface. Makkelijk in gebruik, simpel te configureren en relatief goedkoop. Echter zijn dit soort oplossingen vaak stand-alone en niet of nauwelijks uit te breiden.

Een 2e variant is een oplossing waarbij het systeem altijd modulair uit te breiden is en de gebruikersinterface zelfs op maat gemaakt dient te worden. In principe is er voor de laatste categorie geen beperking van de grootte of functionaliteit van het systeem. De kracht zit in een gebruikersvriendelijke bediening met terugkoppeling van de apparatuur en beschikt over die functies die relevant zijn voor u als gebruiker. Wij zijn van mening dat een goede interface zelfs zonder uitleg bediend kan worden.

Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak voor een demonstratie in onze showroom.