Capital Partners - Kaplankaya

98" 4K Touchscreen


Op een fantastische locatie in Kaplankaya, Turkije, ligt dit prachtige clubhouse. Dit gebouw dient als centrale plek voor een villa resort in aanbouw. De Luxe vrijstaande villa's zijn er in verschillende uitvoeringen en te benaderen middels jachthaven of helicopterplatvorm. Naast de schaalmodellen kunnen toekomstige eigenaren ook een virtuele toer maken op een touchscreen, middels op maat gemaakte interactieve software.

Het gebruikte display is een Planar 98 inch, 4K Ultra HD Touch Scherm. Het geheel is zo clean mogelijk ingebouwd in een handgemaakt stalen frame. Alle centrale apparatuur is weggewerkt aan de achterzijde en benaderbaar middels een hydraulische achterplaat. Leuk detail is dat de luidsprekers van K-Array zijn verzonken in de boveste balk van het frame. Alle benodigde bekabeling is onzichtbaar gemonteerd door de buizen van het frame.

De aansturing gaat middels een Crestron AP3 processor in combinatie met een Apple Ipad. De interface hebben we zo gemaakt dat gebruikers de basis-functionaliteit kunnen aanspreken, administrators kunnen middels een code overige specialistische functies bedienen, zoals: EDID presets, Backlight, Input instellingen, Audio-DSP volume's etc. Alle Crestron software staat op de processor, zodat eventuele updates vanuit ons kantoor kunnnen worden verzorgd, ook ten aanzien van de ipad interface.

Hieronder een voorbeeld van een van de villa's: